Eğitim:
banner175
Özel çocuklara çok özel bir gün

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Zabıta Dairesi Başkanlığının gerçekleştirdiği çalışma ile; down sendromlu çocuklara itfaiyecilik ve zabıtalık meslekleri tanıtıldı.
 
 
 
İlk etkinlik down sendromlu çocukların Gülbahar Sarmacı ve Sina Erim eşliğinde İtfaiye Dairesi Başkanlığının Bahçelievler Mahallesi’ndeki eğitim merkezine gelmesiyle başladı.
 
 
 
Aralarında Büyükşehir Belediyesi Down Kafe’de çalışanların da bulunduğu gruba öncelikle itfaiye ile ilgili bilgiler verildi. İtfaiyeci üniforması giydirilen grup, itfaiye araçlarıyla gezdirildikten sonra kendileri için düzenlenen yangın söndürme eğitimine katıldı.
 
 
Eğlenceli ve renkli görüntülere sahne olan ilk programın ardından özel çocuklar daha sonra Zabıta Dairesi Başkanlığının Kayalık Caddesi’ndeki merkezini ziyaret etti
 
 
Burada da zabıta üniforması giydirilerek, zabıtalık mesleği anlatılan çocuklar bilgilendirmenin sonunda grup zabıtalarla birlikte şehir turu atarak minibüs hatlarını ve esnafı denetledi.
 
Gün boyunca itfaiye ve zabıtalık mesleği hakkında bilgi edinen çocuklar unutulmaz bir zaman geçirdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku