Ekonomi:
banner175
15 iş adamı tutuklandı
Ticaret Odası operasyonuyla başlayan, 20 iş adamının tutuklanmasıyla devam eden ve ikinci dalgada 15 iş adamının gözaltına alınmasıyla devam eden FETÖ operasyonununda yeni tutuklamalar geldi.
 
İKİNCİ DALGA
Geçen hafta içinde gözaltına alınan; yine aralarında tanınmış iş adamlarının da bulunduğu ikinci dalga operasyonda 15 kişi tutuklandı.
 
TUTUKLANDILAR
Emniyetteki sorguları tamamlanan zanlılar Adliyeye sevk edildi. İfadeleri alan savcı, zanlıları tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti. Mahkeme, zanlıların tamamını tutukladı.
 
YAKINLARI BEKLEDİ
Zanlıların cezaevine sevkleri minibüsle yapıldı. Sabah saatlerinden itibaren adliye önünde bekleyen zanlı yakınları da sevk sırasında alkışladı.
 
ÖNEMLİ İSİMLER VAR
Tutuklanan isimler arasında tutuklanan Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’in kardeşi sarraf ve inşaat şirketi sahibi C.Ö. Ak Parti eski Merkezefendi İlçe Başkanı A.K., inşaat firması sahibi F.D.,  bir market zinciri yönetim kurulundan A.P., FETÖ hayranı şair otelinde yakalanan eski mağazacı H.E. gibi isimler bulunuyor.
 
İLK DALGADA 20 İŞADAMI TUTUKLANMIŞTI
 FETÖ ile ilgili soruşturmalar kapsamında gerçekleştirilen ilk dalga operasyonda hakim karşısına çıkarılan 20 işadamı tutuklanmış, 1 işadamı ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku