Ekonomi:
banner175
20 Denizlili tekstilci Çin'de müşteri arıyor
Çin'in en eski fuarı olarak nitelendirilen ve yılda iki kez düzenlenen Kanton Fuarı'na, Denizlili 20 firma katıldı. Denizlili firmalar, küresel alıcıların buluşma noktası olan fuarda sektör temsilcileriyle bir araya gelme fırsatı buldu. Fuarda 20 stant açan Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) üyesi firmalar, Türk havlusunu tanıttı. 31 Ekim-4 Kasım arasında düzenlenen fuarda, Türk havlusunun kalite ve özgünlüğüne dikkat çekildi.
 
AYNI ANDA İKİ KITADA TANITIM
Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert,  Türk havlusunun dünyaya tanıtımı için oluşturulan 'Turkish Towels' markasının, Çin'deki Kanton Fuarı ve aynı tarihte düzenlenen ABD'deki Tenis Senyörler Dünya Kupası'nda tanıtımının yapıldığını söyledi. Aynı anda iki farklı kıtada Türk havlusunun tanıtımını yaptıklarını kaydeden Kocasert, "Geçtiğimiz mayıs ayında Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonuna Turkish Towels markasıyla sponsor olan DENİB, sosyal medya etkileşimleri de göz önüne alındığında 1 milyar kişilik kitleye ulaşmıştı. Turkish Towels markasının tanıtım faaliyetleri önümüzdeki dönemde de prestiji yüksek etkinliklerde ve fuarlarda sürecek" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku