Ekonomi:
banner175
Bakan Zeybekci'nin yoğun hafta sonu ziyareti
Bakan Zeybeköci, önce Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği; bir insanlık dramının yıldönümü olan Azerbaycan Hocalı katliamında ölerleri anma törenine katıldı.
 
Ardından Kale’deki muhtarlar toplantısına katılan Bakan Zeybekci, El Bab Gazisi Samet Gülestan’ı evinde ziyaret etti. Acıpayam’da da muhtarlar toplantısına katılan Bakan Zeybekci, burada da yine El Bab’da şehit olan Emin Güngör’ün mezarını ziyaret edip dua etti.
 


Sarayköy’de de muhtarlar toplantısında konuşan Zeybekci, Ak Parti İl Başkanlığı’nın il merkezinde düzenlediği referandum konulu basına kapalı toplantıda konuştu. Bakan Zeybekci, toplantıdan fotoğraf paylaştığı twitter’de, “Denizli teşkilatımız;#EVET diyor. Milletimizin istikbali,devletimizin istikrarı ve daha güçlü Türkiye için referandum çalışmalarına başladık” diye yazdı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku