Ekonomi:
banner175
Bu kadınların girişimciliği, Türkiye'ye örnek oldu
2,5 yıl önce sattıkları 3 kilo mantı parasına aldıkları deri ile yaptıkları çantaları satarak işe başlayan 48 yaşındaki Enhar Doğan ile 50yaşındaki Suzan Sarıkaya, ürünlerini internet üzerinden pazarlamaya başladı. Deha 20 Gazetesi'nden Şengül Boz'un özel haberine göre; 
oncekadin.gov.tr internet sitesine yüklediği 155 üründen 119’unu satarak 34 bin TL gelir sağlayan Enhar Doğan, Türkiye’nin girişimci kadını seçildi.

Ürettiği ürünleri gelire dönüştürmek isteyen kadınların girişimcilik kapasitelerini iletişim teknolojilerinin desteğiyle artırmak amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye Vodafone Vakfı ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen “Girişimcilikte Önce Kadın ProjesF’nde yarışmasının birincisi Denizlili Enhar Doğan oldu. www.oncekadin.gov.tr internet sitesinde yapılan ankette yüksek oy alan ve jürinin de beğenisini kazanan Pamukkale Halk Eğitim Müdürlüğü adına yarışmaya katılan Enhar Doğan İstanbul’da düzenlenen törende 15 bin liralık birincilik ödülünün de sahibi oldu.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku