Ekonomi:
banner175
Büke Yapı Market'e görkemli açılış
2004 yılından Denizli’de "müşteri memnuniyeti" ve "kaliteli işler" ilkesini prensip edinerek yola çıkan Büke Yapı Market’in, Merkezefendi İlçesi Ankara Bulvarı’nda yer alan yeni mağazasının açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, siyasi parti, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Büke Yapı Market kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Şahan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. NG Kütahya Seramik’in 231. Mağazası niteliğinde olan Büke Yapı Market kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Şahan, böylesine önemli bir mağazayı Denizli’ye kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.



Örnek bir mağaza
15 yıl önce başladıkları bu yolculukta her zaman bir adım daha ileriye gitmeyi amaçladıklarını ifade eden Şahan, sözlerine şöyle devam etti; “Şimdi bizi ve sektörü olduğumuz noktadan bir ileriye taşıyacağına inandığımız mağazamızın açılışını yapıyoruz. Tüm hemşehrilerimizin beğenisini kazanacak örnek bir mağaza oluşturmayı başardığımızı düşünüyorum. Sektördeki güvenilirliği ve hizmet kalitesi ile ön plana çıkan firmamız bundan sonra da çıtasını yükseltmeye ve Denizli'ye hizmet etmeye devam edecek” diye konuştu.



“Kaliteli ürünleri güvenli yapılara ulaştırmaya devam edeceğiz”
Şehirden kazandığı ile tekrar Denizli’ye yatırım olarak hizmet ettiklerini belirten Mustafa Kemal Şahan, “Büke Yapı Market, bundan sonra da kaliteli ürünleri güvenli yapılara ulaştırmayı sürdürecek. Ben bugün bir kez daha bu şehirden kazandığımızı bu şehirde yatırıma dönüştürmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan protokolümüze, iş insanlarına, misafirlerimize ve tabi ki Denizlili hemşehrilerime çok teşekkür eder, mağazamızın açılışının hayırlara vesile olmasını temenni ederim” diye sözlerini noktaladı.
 
Güral’dan Büke Yapı Market’e övgü
NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ise konuşmasında, 231. mağazalarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bu mağaza ile ülke ekonomimize ve Denizlimize değerler katacağı için Mustafa Kemal Bey’e ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Denizlimiz, ekonomisi ile Ege’nin parlayan yıldızı. Parlayan yıldız olan bu kentin hizmetinde olacak mağazamızın katacağı katma değerlerin hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
 


Örki: Ayağınıza taş değmesin, yaptığınız işler bereketli olsun
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  bu açılışın inşaat sektöründe önümüzdeki günlerde güzel haberler getireceğine inandığını kaydetti. Başkan Örki, “Bu açılış, inşaat sektöründe daha hareketli günlerin yaşanacağına dair bir işaret fişeğidir, ispatıdır. Altına imza atmaktan en keyif aldığım belgeler işyeri açılış ruhsatı oluyor. Çünkü yeni bir istihdam, geleceğe umutlar, sağlam ve güçlü adımlardır. Denizlimizde böylesine güzel bir şubenin açılıyor olması çok önemli. Ayağınıza taş değmesin, yaptığınız işler bereketli olsun” diye konuştu.
 
Doğan: Şehrimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise, açılış vesilesiyle Şahan ailesine Merkezefendi ve Denizli’ye sağladığı katma değerler için teşekkür etti. Başkan Doğan, “Bir kadın Belediye Başkanı olarak Mustafa Kemal Şahan Bey’in başarısının arkasında bir kadın, eşi var. Saime Hanımı yürekten tebrik ediyorum. Büke Yapı’ya ve Şahan ailesine katkısı inkar edilemez. Bu güzel mağaza şehrimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Bu mağazanın yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Uslu: İş dünyamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum
Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ise konuşmasında,  böyle güzel bir mağazanın açılış töreninde bulunmanın mutluluğu ve kıvancını yaşadıklarını söyledi. Uslu, “Bu açılış Denizlimize, Merkezefendimize, iş dünyamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. Protokol konuşmalarının ardından mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Büke Yapı Market kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Şahan, açılışın ardından protokol üyeleri ve davetlilere eşlik ederek Büke Yapı Marketi gezdirdi. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku