Ekonomi:
banner175
Delka Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Kavak: 30 yıllık güvene layık olmaya çalışıyoruz
Dünyanın önde gelen otomobil markalarından Hankook Türkiye’nin Denizli Bölge Yetkili Satış Noktası ve Yetkili Servisi Delka Otomotiv, 30 yıldır Denizli’de binek, ticari, ağır vasıta, iş makinesi, traktör lastikleri gibi gruplarda hizmet veriyor. Otomotiv sektöründe Denizli’nin önce gelen firmalarından olan Delka Otomotiv, geçtiğimiz günlerde 30. yıl dönümünü görkemli bir geceyle kutladı.
 
“BİZE GÜVENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Delka Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kavak 30 yıldır kendilerine güvenen ve inanan herkese teşekkür etti.
 
Kavak, “30 yıl önce büyük bir heyecanla Delka Otomotiv’i kurduk. Kurulduğumuz günden bu yana önceliğimiz her zaman kaliteli hizmet oldu. Kalitemizden hiçbir zaman ödün vermedik. İnsanlar bize güvendi, biz de o güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadık. 30 yıldır bize güvenen herkese teşekkür ediyoruz. Önümüzde daha nice 30 yıllar var” diye konuştu.
 
30 YILLIK TECRÜBE
Tecrübeli kadrolarıyla 30 yıldır güvenli yolculuk sağladıklarını aktaran Kavak, “Şirketimizin bugününü yönetirken aynı zamanda yarınını da planlıyoruz. En etkili ve verimli şekilde çalışıyoruz. Her geçen gün iş ortaklarımızla beraber çeşitliliğimizi geliştirerek müşterilerimize en iyi hizmeti sunuyoruz. 30 yıllık tecrübeyle her gün daha da ileriye gideceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku