Ekonomi:
banner175
Denizli Platformu'nda sözcü Ticaret Borsası oldu
Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu üyeleri, dönem sözcülüğü devir teslim töreni için Denizli Ticaret Odası hizmet binasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Kısa bir süre önce seçimli genel kurullarında seçilerek göreve gelen Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu ile Denizli Genç İş Adamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, yeni unvanlarıyla ilk kez Denizli Platformu toplantısına katıldılar.
Toplantının açılışında konuşan Başkan Uğur Erdoğan, 19 aylık dönemde yürüttükleri çalışmaların en önemlilerini özetleyip, üyeleri neler yaptıklarına dair kısaca bilgilendirdi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “KISA ZAMANDA ÇOK SAYIDA ORGANİZASYONA İMZA ATTIK”
16 Mart 2017’de platform sözcülüğünü devraldıklarını hatırlatan Başkan Erdoğan, “İlk olarak, Kredi Garanti Fonu ve Türk Eximbank ile birlikte, ‘Eximbank kredileri ve ihracatçımıza yönelik diğer finans kaynakları’ üzerine bir etkinlik gerçekleştirmiştik. Akabinde de Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ve beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Denizli iş dünyası mensuplarını ‘İş Dünyası İstişare Toplantısı’nda bir araya getirdik. Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin katılımlarıyla, ‘Ekonominin Genç Aktörleri ile Buluşma Toplantısı’, ‘Eximbank İstişare Toplantısı’, ‘İftar Yemeği ve İş Alemi İstişare Toplantısı’ ile ‘Ekonomi 2018 Vizyon Toplantısı’ da yaptık. Sonunda soru cevap kısmının da bulunduğu Ekonomi 2018 Vizyon Toplantısı’nda, Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 7 genel müdürü birden Denizli iş dünyası ile buluşturduk. Ekonomi Bakanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Denizlim Derneği ile birlikte, Ankara’da Denizli Vizyon Başkent Buluşmaları temalı etkinliği gerçekleştirdik.” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “TALEP VE RAPORLARI, EN YETKİLİ İSİMLERE İLETTİK”
Toplantıların yanı sıra platform üyelerinden gelen talep ve raporları da ilgili makamlara ulaştırdıklarını dile getiren DTO Başkanı Erdoğan, “Kısa adı DENTUROD olan Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği’nin ören yerlerine, yılın belirli gün ve haftalarında ücretsiz giriş imkanının sağlanması yönündeki talebini, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ile Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Numan Kurtulmuş’a yazılı olarak ulaştırdık. Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi’nin Denizli Yük Taşımacılığı Etüdü, Yük Taşımacılığında Demiryolu Payının Artırılmasının Ekonomik ve Çevresel Katkıları konulu fizibilite raporunu, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye dosya halinde elden verdik.” diye konuştu. 

ÜÇ DERNEK DAHA PLATFORM ÇATISI ALTINDA
Başkan Erdoğan, dönemlerinde iki derneğin daha platforma dahil olduğunu da belirterek, “Kısa adıyla MAKSİAD yani Makina Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Denizli Soroptimist Kulübü Derneği’ni platformumuza kazandırdık. TÜRSAB Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu da platformda yer almak istiyor. Üyelerimizce uygun görüldüğü takdirde, bu kurulumuzu da platformumuza dahil edebiliriz.” dedi.

EN YENİ ÜYE, TÜRSAB PAMUKKALE BÖLGESEL YÜRÜTME KURULU
Başkan Erdoğan, bu öneriyi kurula da sundu; platform üyelerinin görüşlerini dile getirmeleri ve teklifin oylanması sonrasında, TÜRSAB Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu’nun Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu’na dahil olduğunu ilan etti.    



BAŞKAN ERDOĞAN: “HEMŞEHRİLERİMİZİN GİRİŞİMCİ RUHUNUN TEMSİLCİSİYİZ”
19 aylık dönemdeki çalışmaları, ortak akıl ve çabayla yaptıklarına işaret eden Başkan Erdoğan, “Tüm bu gayretlerimizin sonucunda insanımıza teşvik ve destek dolayısıyla iş ve istihdam, hatta moral ve motivasyon sağladık. Denizli platformu üyeleri olarak, kuruluş amacına uygun bir doğrultuda ve ruhla, şehrimizin etkinliğinin artırılması, insanımızın hizmet almasının önünün açılması ve Denizli’miz adına yürütülen işlerde, verim, kalite ve hızın yükseltilerek, en çabuk ve en doğru sonuca ulaşılması için çaba harcadık; harcıyoruz! Ayrıca, bizi biz yapan değerlerin bulunup ortaya çıkarılması, korunması, geliştirilmesi ve kamuoyuna sunulması gibi ulvi bir amaca daha hizmet ediyoruz. Hemşehrilerimizin övgüyle söz edilen girişimci ruhunun birer temsilcisi olarak, elbirliğiyle iyi işlere imza attığımıza inanıyorum.” diye konuştu.  

BAŞKAN ERDOĞAN: “PLATFORM SÖZCÜLÜĞÜ, DENİZLİ ADINA KOŞULAN BİR BAYRAK YARIŞIDIR!”
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Platformu Dönem Sözcülüğü’nü nöbetleşe ve elbirliğiyle yürüttüklerini vurguladı. Bu sebeple platform sözcülüğü görevini Denizli adına koşulan bir bayrak yarışı olarak gördüğünü ifade eden Başkan Erdoğan, “Layığıyla taşımaya özen gösterdiğim bu bayrağı, gönül rahatlığıyla Denizli Ticaret Borsası Başkanımız İbrahim Tefenlili’ye devrediyorum. İnanıyorum ki; bizden alacağı bu bayrağı, bilgi, birikimi ve tecrübesiyle, daha da yukarılara taşıyacaktır… Kendisine, kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

TEFENLİLİ: “ORTAK AKIL VE PAYDADA BULUŞMAK ÖNEMLİ”
Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ise Dönem Sözcülüğü’ndeki ilk açıklamasında, Denizli'nin birlik ve beraberliğinin önemini vurguladı. Denizli Platformu Dönem Sözcüsü Tefenlili, sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına “Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çok özverili çalıştı. Platform olarak, yapılması gerekenleri layıkıyla yerine getirdiğine şahidiz. Ortak akıl ve paydada buluşmak önemli. Şehrimiz adına, iş dünyamızın istekleri, yatırımın önünün açılması, istihdamın artması için hep birlikte çalışacağız. Biz elimizden geleni yapacağız; platform üyelerimizin de desteklerini bekliyoruz." diye seslendi.

TEFENLİLİ, DTO BAŞKANI ERDOĞAN’A BAŞARILI HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Konuşmaların ardından Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, dönemlerinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri içeren bir dosyayı Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’ye verdi. Denizli Platformu Dönem Sözcüsü Tefenlili de hizmetleri dolayısıyla Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a plaket takdim etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku