Ekonomi:
banner175
Denizlili Abalıoğlu Yem'e 2 ödül birden
Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Abalıoğlu Yem-Soya ve Tekstil Sanayi A.Ş., Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl İzmir Ticaret Odası (İTO) ile İzmir Ticaret Borsası (İTB) işbirliğinde gerçekleştirilen Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni’nden iki ödülle döndü. Sürekli gelişim hedefiyle hayata geçirdiği yatırımlarla Türkiye ekonomisine değer katan Abalıoğlu Yem-Soya ve Tekstil Sanayi, Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından verilen Et ve Balık Ürünleri Sanayii’nde Üretim ve Yatırım Birincilik Ödülü ile İzmir Ticaret Borsası tarafından verilen Borsa Üyeleri Arasında Kendi Meslek Grubunda Borsa Tescil İşlemleri Birincilik Ödülü’nü kazandı.
 
Firma ödülünü,  Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de katıldığı törenle İzmir’de aldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku