Ekonomi:
banner175
Denizlililer bu fuara akın etti
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen Ürün ve El Sanatları Fuarı, 04-09 Ağustos tarihleri arasında Denizli'de yapıldı.
 
 

Türkiye'deki 37 ceza infaz kurumunda bulunan hükümlü ve tutukluların gıdadan tekstile, mobilyadan hediyelik eşyaya kadar ürettiği ürünlerin yer aldığı fuar onbinlerce Denizlili tarafından ziyaret edildi. Beş gün boyunca süren ve birbirinden farklı ürünleri uygun fiyata alma imkanına kavuşan Denizlililer fuarın Denizli'de düzenlenmesinin memnuniyetini yaşadı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,"Bizim için önemli bir projeydi ve bu fuara ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadık" dedi.
 


Teşekkürler Denizli
 
Cezaevlerinin üretime katılmasının önemli olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Cezaevi ve işyurtlarında kalan hükümlü ve mahkumların üretim yapması ve ülke ekonomisine katkıda bulunmasını çok önemsiyoruz. Bu insanlarımızın üretmesi ve tekrar topluma kazandırılması ülkemiz açısından da oldukça önemli bir yer tutuyor. Ben Denizli'de bu fuarın yapılmasında emeği geçen katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de fuara gelerek, destek veren hemşehrilerimize ediyorum" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku