Ekonomi:
banner175
Denizli'nin mayıs ihracatı rekor kırdı
DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Mayıs ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Genel Ticaret Sistemi’ne göre Türkiye ihracatı mayıs ayında, bir önceki yılın aynı ayına kıyasla yüzde 11,5 artarak 16 milyar 813 milyon dolar olduğunu belirten Başkan Memişoğlu, Ocak-Mayıs döneminde ise Türkiye ihracatı, yüzde 5,4 yükselişle 76 milyar 612 milyon dolara ulaştığını söyledi.
 
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan Denizli ihracatını da değerlendiren Memişoğlu, “Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan Denizli ihracatı, mayıs ayında yüzde 9,36 arttı ve 322 milyon dolar olarak gerçekleşti. Denizli İhracatçılar Birliği üyelerince mayıs ayında yapılan ihracat, yüzde 7,31 artışla 244 milyon dolar oldu. Bu rakam, Denizli İhracatçılar Birliği’nin kuruluşundan bugüne kadar ulaşılan en yüksek aylık ihracat değeri olarak kaydedildi” dedi.
 
Fotoğraf: Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku