Ekonomi:
banner175
DSO Yönetiminden Başkent'te önemli ziyaretler
Denizli Sanayi Odası heyeti Ankara temasları kapsamında Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank'ı, AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız’ı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti.
 
İlk ziyaretlerini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na yapan heyet, DSO’nun yeni yönetimi olarak yapmayı planladıkları projelerini iletti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletirken yürütülen örnek seçim süreci konusunda da heyeti tebrik etti.
 
AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız ile de bir toplantı gerçekleştiren Denizli heyeti, Denizli’de yeni sanayi alanlarına ihtiyaç olduğunu; Denizlili sanayicilerin yatırım iştahlarının yüksek olduğunu belirterek yeni OSB alanları için destek istediler. Yeni dönem projeleri hakkında da Ahmet Yıldız’ı bilgilendiren heyet, sanayicilerin belli başlı problemlerini de aktardı.
 
Yeni yönetimin en büyük projelerinden olan enerji ihtisas alanları ile ilgili temaslarda da bulunan heyet, bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Denizlili sanayicilerin kullanımı için kurulması için planlanan enerji ihtisas alanlarının tahsisi ile ilgili istişarelerde bulundu.
 
Ziyaretlerini Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile tamamlayan heyet, Bakan Muş’a gerçekleştirdikleri ziyarette başta finansman olmak üzere; “enerji” ve “lojistik” gibi alanlarda Denizli sanayisinin yaşadığı sorunları aktardılar. Sanayicilerden gelen sorunları bir dosya altında toplayıp Bakana ileten heyet, aynı zamanda konularını Bakan Muş’a sözlü olarak da ifade etme şansı buldu.
 
Ziyaretler ile ilgili genel bir değerlendirme yapan DSO Yönetim Kurulu Başkanı Kasapoğlu, Ankara’da kurmuş oldukları temasların oldukça faydalı olduğunu, sundukları dosyaların takipçisi olacaklarını ve Ankara ziyaretlerinin bundan sonraki dönemde sıklıkla tekrarlanacağını belirtti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku