Ekonomi:
banner175
Erdoğan, ekonomideki gelişmeleri olumlu buluyor
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, gerek Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gerekse de Denizli Ticaret Odası tarafından ticari hayatı kolaylaştıracak düzenlemelerin uygulamaya geçirildiğini söyledi.
 
Başkan Uğur Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Denizli Ticaret Odasının geçtiğimiz ay üyeleri için “KOBİ’lere Nefes Kredisi” imkanı sunduğunu hatırlatarak, kredi limitini artırdıklarını söyledi. 50 bin liralık üst limiti 100 bin liraya çıkarma kararı aldıklarını açıklayan Erdoğan, “Daha önce üst limit olarak 50 bin TL belirlemiştik. Fakat gelen talepler doğrultusunda üst limiti 100 bin liraya çıkardık. Toplamda 70 milyon liralık kaynağı üyelerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Krediden yararlanmak isteyen üyelerimiz, odamızdan faaliyet belgesi alarak, krediyi kullanabilecekleri Ziraat Bankası veya Denizbank’a başvuruda bulunabilir.” dedi.
 
İş dünyası olarak finansman erişiminde yaşanan problemler için hükümetin ve TBMM’nin harekete geçmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu: “Mecliste kabul edilen torba yasa ile birlikte borçların yeniden yapılandırılması başvurusunda bulunduğu halde ödemesi gereken tutarları süresinde ödemeyenler, borçlarını 2017 yılı Mayıs ayı sonuna kadar ödeyebilecek. Bankaların kara listesine girenlere yönelik sicil affı ile finansmana erişimdeki en büyük engel ortadan kaldırılmıştır. Yatırımcılara için getirilen vergi ve harç muafiyeti, yeni yatırımların önünü açacaktır. Ticari hayatı kolaylaştıracak bu düzenlemeler için hükümetimiz ve Meclisimize teşekkür ediyoruz.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku