Ekonomi:
banner175
İstihdam bürosu protestosu
Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci’nin açıklamasına CHP Milletvekili Melike Basmacı ve İl Başkanı Teoman Sancar da destek verdi. Demirci, 2003 yılında çıkan ancak uygulanmayan yasanın OHAL’in fırsat bilinerek uygulamaya konulduğunu ileri sürdü.
 
 
Demirci, “Bu yasa her ne kadar işverenin lehine görünse de işvererinde kayıpları olacaktır. Üretim ve kalite düşecek kalifiye eleman bulmakta zorluk yaşanacaktır. Denizli’de 200 bin SGK’lı çalışan 50 bin’e yakın kayıt dışı işçimizin iş yaşamı tehlikeye girecektir. CHP olarak bizlerin işçilerimizin ve sendikalarımızın yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Sonuç olarak özel istihdam büroları modern köle pazarlarıdır. Özel istihdam büroları ortaçağ kafasının ürünü insan ticaretidir. İnsan ticareti , tarihteki en büyük insanlık suçudur” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku