Ekonomi:
banner175
Memleket havası İstanbul'da
Dünyanın beşinci ve bölgemizin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın da katılımıyla başladı.
 
Denizli’nin de stant açtığı fuarda Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da Büyükşehir’in standında Denizlililerle buluştu.
 
İstanbul’daki Denizlilileri stantlarına davet eden Başkan Zolan, “Fuara katılarak Denizlimizin tarihi, kültürel ve doğal tüm güzelliklerini yerli ve yabancı katılımcılara sergiledik. Gerek turizmcilerimiz için kurduğumuz stand gerekse Denizli standımız başta Bakanımız Sayın Nabi Avcı olmak üzere herkesten büyük ilgi gördü. Buram buram Denizli kokan standlarımıza İstanbul'da yasayan hemşehrilerimiz başta olmak üzere herkesi bekliyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku