Ekonomi:
banner175
ONLARI DEĞER OLARAK GÖRMELİYİZ
Vali Ahmet Altıparmak, Suriyelilerin Türkiye ekonomisine değer katabileceğini söyledi. Kıskançlığa girilmemesi gerektiğini belirten Altıparmak, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun kiraz sezonunda Suriyeli işçilerin verimliliğinden bahsetmesi üzerine konuştu:
 
“Suriye’den buraya keyiflerinden mi geldiler? Hayır, sıkıntıdan geldiler. İkincisi bir Müslüman dindaşının yanına geldi. Yine Başkanımız gayet güzel ifade etti, işgücü ile geldi, burası sanayi bölgesi, sanayiye katkı sağlıyor. Kirazlarınızı topluyor, bahçenizde çalışıyor.
 
Eğer Türkiye artı 5 değer kazandıysa, ekonomide yüzde 4,5 gibi bir büyüme yakaladıysa inanın bizim ekonomimizin bereket ekonomisi olmasından. Şu Urfa’dan gelmiş, şu Diyarbakır’dan gelmiş, şu Ahıska’dan gelmiş, şu Suriye’den gelmiş diye lütfen kıskançlığa girmeyelim. Tam tersine onları değer olarak görüp ekonomiye nasıl katarız, nasıl çalıştırırıza bakmamız lazım.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku