Ekonomi:
banner175
Pamukkale de dahil 376 örenyeri Turkuaz Tanıtım'ın
Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Müze ve Örenyerleri Gişelerinin Kiraya Verilmesi İşi İhalesi sonuçlandı. İhaleyi sürpriz bir şirket kazandı: Turkuaz Tanıtım Sanayi ve Tic.Ştd.Şti.
 
Turizmdebusabah'a bilgi veren Turkuaz Tanıtım, ihaleyle ilgili resmi prosedürlerin henüz tamamlanmadığını açıklayarak, işletme koşulları hakkındaki ayrıntıları daha sonra kamuoyuyla paylaşacaklarını kaydetti.
 
Daha önce TÜRSAB tarafından işletilen müze ve örenyeri gişelerini 1 yıl süreyle bu şirketin işleteceği 1 yılın sonunda da 10 yıllık işletme ihalesinin yapılacağı öğrenildi.
 
İlk olarak 7 Eylül'de düzenlenen ve 1 milyar 190 milyon lira muhammen bedelle yapılan müze ve örenyerleri ihalesinde, ihaleye katılan üç şirket de bedeli yüksek bularak çekilmişti. İhaleye, TÜRSAB, Pamukkale Belediyesi ve Bilintur katılmıştı.
 
22 Kasım'da yapılan ikinci ihalede ise hiçbir firma teklif vermemişti. İhalenin tahmini bedeli 965 milyon 2 bin 937 liraya çekilmişti.
 
İhaleyi kazanan şirket olan Turkuaz Tanıtım Sanayi ve Tic.Ştd.Şti.'nin İstanbul Ticaret Odası'ndaki sicil kaydında şirket ortaklarının isimleri şöyle:
 
ERSİN ÇAKILCI
GÖKHAN BOĞAZKESEN
FARUK BOYACIOĞLU
MUSTAFA NAFİ KAYA
FATİH ATMACA
 
Şirketin iş konusu olarak da şu bilgiler veriliyor:
 
"Her nevi televizyon filmi televizyon programı, dizi film çizgi film reklam filmi imal ve satışı konusu ile ilgili olarak basım ve halk ve ilişkiler danışmanlığı yapmak her nevi yapımcılık işleri ile iştigal etmek tanıtım reklamcılık ve ilancılık işleri yapmak konusu ile ilgili olarak müzik sanat eğitimi ve bunların iç ve dış ilişkilerini düzenlemek.. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler" (Kanak: Turizmdebusabah.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku