Ekonomi:
banner175
Saadet Erikoğlu yaşamını yitirdi
Denizli sanayisinin duayen ismi Nuri Erikoğlu’nun eşi Saadet Erikoğlu akşam saatlerinde tedavi gördüğü Özel Sağlık Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.
88 Yaşındaki Saadet Erikoğlu, bir süredir yaşlılığa bağlı olarak yaşanan hastalıklar nedeniyle tedavi görüyordu.

Yaşı ve yaşam tarzı nedeniyle tam bir Cumhuriyet Kadını olarak bilinen Saadet Erikoğlu, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’nin kayınvalidesiydi.

Saadet Erikoğlu, eşinin ismini taşıyan Ahmet Nuri Erikoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erikoğlu’nın yanı sıra Erbakır gibi dev firmaların yönetim kademesini oluşturan Vedat ve Sedat Erikoğlu’nun ile Nilgün Keçeci’nin anneleriydi.
Erikoğlu’nun cenazesi  Cuma günü toprağa verilecek. Ancak aile cenaze namazı ve töreni ile ilgili ayrıntıların ilerleyen saatlerde netleşeceğini duyurdu. (Denizlihaber.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku