Ekonomi:
banner175
Söke'deki kağıt fabrikası açılışına Denizli'den çıkarma
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonunu komşu şehir Aydın’da geçirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Söke Organize Sanayi Bölgesi’nde kâğıt fabrikası açılışına Denizli’den de isimler katıldı.

OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli OSB Başkan Vekili Necip Filiz, katıldığı açılışta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu.

Açılışa Denizli’den Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci, AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün ile birlikte OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli OSB Başkan Vekili Necip Filiz de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış törenindeki konuşmasına, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük üretim tesisi olan yatırımı ülkeye kazandıran Kipaş Holding'in yöneticileri ile projeye destek veren kurumları tebrik ederek başladı.

Üretim tesisinde çalışan ve çalışacak olanlara da başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Söke Organize Sanayi Bölgesinde faaliyete geçen tesisin kâğıt alanında ülkenin büyük bir ihtiyacını gidereceğini ve cari açığın azaltılmasına önemli katkılar sunacağını söyledi.

İki etaptan oluşan yatırımın, açılışını yaptıkları ilk etabının tamamlandığını ve deneme üretimlerinin başladığını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fabrikada, birçok alanda kullanılan kraftliner, köşeli beyaz testliner ve beyaz kraftliner kâğıtların üretileceğini kaydetti.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku