Ekonomi:
banner175
Ticaret Odası'nın eğitimleri istihdama dönüşüyor
Denizli Ticaret Odası bünyesinde devam eden Girişimcilik Eğitimleri meyvelerini vermeye başladı. Bu eğitimlere katılan Belkıs İnesi, İstasyon Caddesi’nde çocuk giyim mağazası açtı. Mağazanın açılışını, Girişimci Belkıs İnesi’nin daveti üzerine Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan gerçekleştirdi.

Açılışa İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık da katıldı. Kalabalık bir davetli topluluğu ve müşterilerin de hazır bulunduğu açılış töreninde konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, girişimcilik eğitimlerinin sonuçlarını böylesine güzel bir şekilde almanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Erdoğan, “Ben girişimcilik eğitimlerini, toprağı sürerek tohum saçmaya benzetiyorum. Bizden eğitim alarak işyerini kuran Belkıs İnesi gibi girişimci kardeşlerimizin işletmelerinin, baharla birlikte filizlenen bitkiler gibi ekonomimize canlılık getireceğine inanıyorum. Açılan her yeni işyeri, istihdam demek, işbirliği yaptığı sektörlere müşteri, partner demek. Böyle güzel şeyler olduğunu görmek beni umutlandırıyor. Daha çok çalışmamız, daha çok girişimci yetiştirmemiz konusunda bize güç ve motivasyon kaynağı oluyor. Ben girişimcilik eğitimine katılan kardeşlerimize sertifikalarını takdim ederken, her birine işyerlerinin açılışlarına katılacağıma dair söz verdim. Bu sözümü tekrar ediyorum. Her yeni işletmenin açılışında bulunmak bizim için onur kaynağıdır” diye konuştu.

DTO Başkanı Erdoğan ve İŞKUR İl Müdürü Işık, kurdelenin kesilmesinin ardından mağazayı gezerek, girişimci Belkıs İnesi ’den bilgi aldı. İnesi, açılış törenine katılmalarından dolayı Erdoğan ve Işık’a teşekkür etti.  
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku