Ekonomi:
banner175
Uğur Erdoğan, Ticaret Odası'nın yeni başkanı
Denizli Ticaret Odası’nda 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan, ardından da mevzuat gereği başkanlıktan alınan Necdet Özer’in yerine seçim yapıldı.
 
Yine mevzuat gereği, yönetim kendi içinden bir başkan seçti ve Uğur Erdoğan yeni başkan oldu. Toplantının ilk gündem maddesi olarak boşalan yönetim kurulu başkanlığı için seçim yapıldı. Seçimde, yönetim kurulu üyeleri oybirliğiyle Uğur Erdoğan’ın başkan olmasına karar verdi ve başkan seçti.
 
Erdoğan başkanlığındaki Denizli Ticaret Odası’nın yeni yönetim kurulu üyeleri şu şekilde oluştu: “İmran Eraslan (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Salih Sarıkaya (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), M. Fatih Koçer (Sayman Üye), Ali Önal (üye), Ramazan Çelikkol (üye), Ali İrimağzı (üye), Mesut Yılmaz (üye), Kemal Tuncer (üye), Ferruh Dalkılıç (üye) ve Hikmet Alpaslan (üye)”
 
YENİ BAŞKAN UĞUR ERDOĞAN’IN BİYOGRAFİSİ
1967 yılında Erzincan'da doğdu. 1988 yılından bu yana iş alemi mensubu olarak Denizli’de ikamet etmektedir.
30 yıldan bu yana uluslararası taşımacılık sektöründe hizmet vermekte ve aynı zamanda gümrük müşavirliği alanında faaliyet göstermektedir.
Sosyal sorumluluk çerçevesinde birçok sivil toplum kuruluşunda ve siyasette görev almıştır.
Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve başkan vekilliği, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Üyeliği ile Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UKAT) Yönetim Kurulu Üyeliği ve başkan vekilliği görevi devam etmektedir.
Siyasi alanda da yöneticilik, ilçe başkanlığı ve il başkan vekilliği görevlerinde bulunmuştur.
9 Mart 2005 tarihinden bu yana Denizli Ticaret Odası’nda görev alarak, yönetim kurulu sayman üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yapmıştır.
Erdoğan, evli ve 3 çocuk babasıdır.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku