Ekonomi:
banner175
Vali Altıparmak, Kaleiçi'nde
Vali Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin önemli alış-veriş bölgelerinden olan tarihi Kaleiçi Çarşısı’na giderek esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldi. Çarşıdaki esnaflarımızın sorunlarını dinleme imkânı bulan Vali Altıparmak ve Başkan Zolan alışverişe gelen vatandaşlarımızla da sohbet etti.
 
Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız ile birlikte İlimiz ekonomisinin can damarlarından birisi olan ve önemli katkısı bulunan tarihi Kaleiçi Çarşısı’na giden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, dükkanlara uğradı.
 
Esnaf ziyareti sırasında alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etme imkanı bulan Vali Altıparmak, karşılaştığı bazı gurbetçi vatandaşların da yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vali Ahmet Altıparmak 15 Temmuz süreci ve ardından ilan edilen Olağanüstü Hal’in ülke genelinde vatandaşlarımızın normal yaşantısını etkilemediği gibi Denizli’de de halkın normal yaşantısını sürdürdüğünü görmenin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku