Gündem:
banner175
25 yıl sonra aynı koltukta
Denizli’de göreve başlamasının ardından ilçe ziyaretlerine başlayan Vali Ahmet Altıparmak bu kez tanıdığı bir ilçeye gitti. 25 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığı Baklan’a incelemeler yapmak üzere giden Vali Altıparmak duygusal zamanlar yaşadı. İlceye girişinde davul zurna eşliğinde kanşılanan Vali Altıparmak’ın kapısını o dönem makam şoförlüğünü yapan İrfan Toptaş açtı.
 
Tanıdık bir yüzle karşılaşında şaşkınlığını gizleyemeyen Vali Altıpanmak’a kaymakam olduğu dönemde ilçede çekilmiş fotoğraflar da gösterildi. Hayli duygulanan Vali Altıparmak’a ne hissettiği soruldu;
“Kaymakamlık yaptığım dönemde burada vadiye baktığınız zaman üzüm bağları ile doluydu. Baklan’ın hayali buradaki yöneticinin de hayali idi. Bu da buraya suyun gelmesi, Baklan Ovası’nın sulanmasıydı. O zaman hayal olan bu proje gerçekleşmiş. Sulama başlamış. Hakikaten ova değişmiş. Aynı Ova’mı? diye sorarsanız, benim için aynı Ova değil tabi ki. O zaman, üzüm bağları bizim hafızamızdaydı. Şimdi ayçiçeği ve mısır tarlaları yer almış.  Baklan İlçemizde yapılabilecekleri bizden sonra gelen Kaymakam arkadaşlarımız yapmaya çalışmışlar. Bence gayet güzel olmuş.”
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku