Gündem:
banner175
4 hakim, 2 savcı tutuklandı
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu geçen hafta içinde açığa alınan hakim ve savcıların isimlerini yayımlamış, bu isimler hakkında gözaltı kararı çıkmıştı. Bu kapsamda Denizli’de gözaltına alınan hakim ve savcılar da adliyeye sevk edildi.
 
6 TUTUKLAMA, 3 ŞARTLI SALIVERME
Yürütülen FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Çal hakimi A.K., Çameli Hakimi M.D., Denizli 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi üye hakimi S.İ., Tavas Hakimi M.Ö., Denizli Cumhuriyet Savcısı Ö.İ.U. ile Acıpayam Cumhuriyet Savcısı U.S. tutuklandı.  Gözaltına alınan Acıpayam ve Çivril hakimleri ile Çivril Cumhuriyet Savcısı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıb
 
ADLİYEDEKİ MEMURLARA GÖZALTI
Öte yandan dün açığa alınan Denizli Adliyesinin 37 çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi. Memurların evlerinde ve otomobillerinde arama yapıldı ve gözaltına alındı.
 
BİR DE BANKA MÜDÜRÜ VAR
Yine FETÖ soruşturması kapsamında Bank Asya Denizli Şube Müdürü O.K. de gözaltına alındı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku