Gündem:
Ailelere uyuşturucu uyarısı: 'Benim çocuğum yapmaz” demeyin
İl Uyuşturucuyla Mücadele Koordinasyon Kurulunun kapanış, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Teknik Çalışma Gruplarının Teşkil Edilme Toplantısı, Vali Hasan Karahan başkanlığında yapıldı.
 
İlgili birimlerin katıldğı toplantıda konuşan ve talimatlar veren Vali Hasan Karahan ailelere de seslendi. Önemli cümleler sarf eden Vali Karahan şunları söyledi:
 
“Şehrimizde de böyle bir sorun var. Bunu kabul edip, bu illeti en az dereceye indirecek şekilde çalışmalıyız. En az seviyede tutmak bizim görevimiz. Emniyet ve Jandarma birimlerimiz bu konuda işin suç yönünü takip ediyorlar. Çeşitli yakalamalarla, takiplerle belli bir netice alınıyor. Ama tabiki asıl bu işin kullanıcı boyutu ve bütün Devlet Kurumlarının topluca bir mücadelesini gerektiriyor. Bu amaçla da böyle bir toplantı tüm illerde düzenleniyor. Bu mücadele devam edecek. Biz olmasak bile, bu ülkenin geleceği çocuklarımız risk altında. Hiç kimse demesin ki 'benim evladım yapmaz.' Onun için de aynı zaman da dediğim gibi hem bir görev hem bir nefsi müdafa şeklinde bu mücadeleyi dört elle yapmamız lazım. Bu konudaki ilgimi ve hassasiyetimi sizlerle paylaşmak için bu toplantıda bulunmak istedim."
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku