Gündem:
Başkan Güngör: Hedef en az 5 vekil
Yaptığı açıklamada, AK Parti'nin Denizli'de yıllardır hizmet ettiğini ve Denizli halkının bu hizmetleri takdir ettiğini belirten Başkan Güngör, "Denizli halkı, AK Parti'nin çalışmalarını yakından takip ediyor ve partimize olan desteğini her seçimde gösteriyor. Biz de bu desteği boşa çıkarmamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Türkiye Yüzyılı vizyonu ile Denizli’mizde hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Bu seçimin kazananı inşallah yine Cumhurbaşkanımız olacak, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı olacak. Biz bu seçimi kazanarak milli birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

“Denizli vefalıdır; Yapılan Hizmetleri Biliyor”
Güngör, AK Parti'nin Denizli'deki hedefinin en az 5 milletvekili çıkarmak olduğunu belirterek, bu hedefin gerçekleşmesi için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Denizli'nin vefalı bir şehir olduğunu vurgulayan Güngör, " Denizli vefalıdır; yapılan hizmetleri biliyor. Denizli, AK Parti'ye her zaman destek vermiştir ve biz de Denizlili hemşehrilerimizin bu desteğine karşılık vermeye devam edeceğiz. Partimizin Denizli'de en az 5 milletvekili çıkarması için gece gündüz gayret ediyoruz. Aziz milletimizin teveccühü  ile hiç durmadan doğru adımlarla, doğru adamla çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku