Gündem:
banner175
Başkan Osman Zolan'dan taziye mesajı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bingöl’de bölücü terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Acıpayamlı polis memuru Osman Eray Karademir ve silah arkadaşları için başsağlığı mesajı yayımladı. Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin, dışarıdaki düşmanları ve onların içerideki hain maşaları tarafından bozulmaya çalışıldığını belirten Başkan Zolan “Türkiye, bin yıllık devlet geleneği, vatansever milleti ve kahraman güvenlik güçleriyle bu belaları defetmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nden silah zoruyla ve dayatmayla taviz alabileceğini sanan bedbahtlar, tarih boyunca karşılaştıkları sert tavrı bugün ve yarın da görmeye devam edeceklerdir” ifadelerini kullandı.
 
Güvenlik güçlerinin hain terör örgütlerine karşı Türkiye’nin dört bir yanında mücadele ettiğini kaydeden Başkan Zolan, “Devletin otoritesine, vatanın bütünlüğüne ve milletimizin bağımsızlığına kast eden bu alçakların hain saldırıları hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, Türkiye Cumhuriyeti bu şuur yoksunu bedbahtları mağlup edecektir” dedi.
 
Türk milletinin, bayrağı için gözünü kırpmadan şehit olan vatan evlatlarını binlerce yıldır olduğu gibi şükranla ve minnetle anacağını ifade eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Hain saldırıda şehit düşen hemşehrimiz polis memuru Osman Eray Karademir ve mesai arkadaşlarına Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Polis Teşkilatına, Denizlimize ve milletimize başsağılığı diliyorum.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku