Gündem:
banner175
Başkan Zolan: Cumhurbaşkanı Erdoğan olmasa, her şey daha kötü olacaktı
Başkan Zolan’ın konuşmasının satırbaşları şöyle:
Tam 2 yıl önce ülkem için en karanlık geceydi. Normal bir darbe değildi. Ülkemin tüm hücrelerine kadar girmiş olan bir grup vatan haini ve yurtdışındaki çıkar grupları maşaları kullanarak ülkemizi paramparça etmek için çalıştılar.
 
Ancak bilmedikleri bir şey vardı bu millet asil millettir; vatansız yaşamaz, bu millet bayraksız yaşamaz, bu millet ülkesini terketmez, canını verir, vatanını, bayrağını vermez.
 
Milletimiz, caddelere sokaklara çıktı; işgal girişimine, satılmışlara, ihanet edenlere dersi verdi, canıyla bedelini ödedi. Çok şükür sabahına güsel bir güneş doğdu. Ve ülkem daha güçlü bir hale geldi.
 
Ben size şunu söyleyeyim: O gece başarılı olsaydı; şunu bilin ki; Türkiye diye bir ülke yoktu, ay yıldızlı bayrağımız yoktu. Ülkem paramparça yapılmıştı, iç savaşla uğraşıyorduk, bazı kurtarıcılar nasıl Suriye’ye Irak’a gelmişse bomba yağdırarak bizi kurtarmaya çalışacaklardı.
 
Ama bu ülkenin bir yiğini, bir dik duranı var, o gece bizi meşdanlara davet etti, kim o?  Cumhurbaşkanımız, yeni başkanımız Recep Tayyip Erdoğan... O bizi meydanlara davet etti. Bu miletin karşısında hiçbir güç dayanamaz, haydi meydanlara. dedi, sizler de sahip çıktınız. Öyle bir lider sayesinde burada tekiz.
 
Gerektiğinde bu millet esaret altında yaşamaktansa şehit olur toprağın altında yatar yine de vatanını vermez. Öyle bir milletiz.  
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku