Gündem:
banner175
Başkan Zolan: Türkiye, 15 Temmuz'dan sonra yürüyüşe geçti
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Başkanı İsmail Biltekin ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı 3-9 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan MÜSİAD EXPO Fuarının açılış törenine davet eden MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, “15 Temmuz olaylarından sonra ekonominin normalleşmesi çarkların işlemesi adına çok çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda gelecek çarşamba İstanbul’da bir fuarımız olacak. Gücümüzü dosta düşmana göstermek açısından çok ciddi bir çalışma yapıyoruz. Sizleri de açılışımızda görmekten memnuniyet duyarız” dedi.
 


“Türkiye, 15 Temmuz’dan sonra yürüyüşe geçti”

 
Ziyaret nedeniyle MÜSİAD Denizli Şubesine teşekkür eden Başkan Zolan, Türkiye’nin 15 Temmuz akşamından sonra yeniden bir yürüyüşe geçtiğini kaydederek şunları söyledi: “15 Temmuz akşamı çok karanlıktı. Yüreğimizin ağrıdığı, içimizin burkulduğu anlardı. Çok şükür milletimizle birlikte meydanlardaydık. Cumhurbaşkanımız canını ortaya koyarak cesaretini gösterdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlılığı, milletimiz ve Allah’ın yardımıyla çok şükür büyük bir aydınlığa çıktık.”
 
“Daha fazla üretmeliyiz”
 
Fuarın önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Ekonomik anlamda üretmeye odaklanmamız, daha fazla üretip daha fazla ihracat gerçekleştirmemiz gerekiyor. Bunu yapacak kurumların başında da MÜSİAD geliyor” diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Zolan ve beraberindekiler 15 Temmuz’da Denizli’de yaşanan destanın anlatıldığı dergiyi inceledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku