Gündem:
banner175
Başkan Zolan vatandaşı dinliyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından Ağustos 2015'te hayata geçirilen Halk Günü buluşmalarında ikinci yıl gururu yaşanıyor. Başkan Osman Zolan, Ağustos 2015’te başlattığı ve aralıksız her ayın ilk salı günü düzenlemeye devam ettiği Halk Günü buluşmalarında bir kez daha hemşehrileriyle bir araya geldi. Vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinlediği Halk Günü buluşmalarının ikinci yıla girmesinin mutluluğunu yaşayan Başkan Osman Zolan, sabah saatlerinden itibaren tüm ekibiyle birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümünde Denizlililerin dertlerine çözüm aramaya devam etti. Gün boyu vatandaşlarla randevusuz bir şekilde bir araya gelen Başkan Osman Zolan, bugüne kadar aksaksız bir şekilde sürdürdükleri Halk Günü buluşmalarını aynı heyecan ve istekle sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.


 
"Artık Denizli’de bilinen bir sistem var"
 
Denizli'de ilk kez başlattıkları Halk Günü buluşmalarının ikinci yılına ulaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını ve bugüne kadar binlerce vatandaşla görüşerek sorunlarına çözüm aramaya gayret ettiklerini anlatan Başkan Osman Zolan, "Bizim görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak. Bu noktada artık Denizli’de bilinen bir sistem var. Her ayın ilk salı günü vatandaşlarımız randevu almaksızın burada dertlerini ve taleplerini bize iletebilme imkanı buluyor. Vatandaşımız 'acaba bugün Başkan ile görüşebilir miyim?' kaygısı taşımadan burada bana ulaşabiliyor" dedi.
 
Başkan ile randevusuz buluşmanın adresi
Her Halk Günü'nün yoğun bir şekilde geçtiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Sadece Halk Günümüzde değil katıldığımız her etkinlikte, programlarda, mahalle gezilerimizde vatandaşımızın dertlerine derman olmaya gayret gösteriyoruz. Ancak Halk Gününde mesaimizin tamamını vatandaşlarımızla randevusuz bir şekilde görüşmek için ayırıyoruz. Ben iyi ki Halk Gününü başlatmışız diyorum."
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku