Gündem:
banner175
Biz o eski küçük Türkiye değiliz
TRT’nin Denizlili Genel Müdürü Şenol Göka’nın eşi, Ak Parti Kadın Kolları Dış İlişkiler Başkanı Meryem Göka, Almanya’nın en çok izlenen kanallarından ZDF’deki “Donnerstalk” proframına katıldı. Türkiye ile ilgili soruları yanıtlayan Göka, Türkiye’nin o eski küçük ülke olmadığını söyledi. Göka, “'Biz eski Türkiye değiliz siz de artık buraya bakıp bu zavallı küçük Türkiye'ye ders verecek nitelikte konuşamazsınız. Ben de burada kendimi savunmak durumunda hiç değilim bu zamanlar geçti artık” dedi.
 
40 yıl boyunca devlete sızmış hainlerin kalkıştığı darbe nedeniyle insanların öldüğü, meclisin bombalandığını kaydeden Göka, Charlie Hedbo saldırısı sonrası dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun Paris’e gittiğini ve Avrupalı liderlerle kolkola destek verdiğini belirten Göka, “Meclisimiz bombalanırken, ne Almanya Federal Hükümeti’nden ne de Avrupa’dan kimse yanımızda olmadı” dedi.

İşte Göka’nın O konuşması:
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku