Gündem:
banner175
Bu bina Denizli'ye de Baro'ya da yakıştı
Türkiye’nin fiziki olarak en büyük baro binası, düzenlenen törenle açıldı. Denizli Barosu’nun 7.5 milyon liraya mal olan hizmet binasının açılış törenine Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan ile avukatlar, Denizli Adliyesi’nde görevli savcı ve hakimler katıldı. Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, yargının en önemli ayağı olan savunma makamını güçlendirmek, Denizlili avukatların daha iyi fiziki koşullarda hizmet verilmesi için inşa edilen hizmet binasının Denizli halkına da açık olduğunu söyledi.
 


Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu ise, Türkiye’de ortak aklın ve gücün ortaya çıkmasını avukatların sağlayacağını belirtti. Fevzioğlu, “ Son dönemde ülkemizin bekası için mücadele eden ve Suriye’de çarpışan şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Ordumuz Suriye’ye girdiğinde ordumuz muzaffer olsun temennisinde bulunduk. Birileri çıkarak “ordu komutanı mı oldun” dedi. Evet Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bireyi olarak ordu komutanı oldum” dedi.
 


Herkes için hukuk devleti ve adil yargılama istiyoruz diyen Fevzioğlu,” Adalet binalarını yapmak çok kolay. Keşke aynı kolaylıkta o binalarda adaleti tesis edebilsek. Bunu da başaracak olan avukatlardır” diye konuştu. Avrupa Birliği sürecine ilişkin de konuşan Fevzioğlu, “Türkiye Avrupanın kendisidir. Kapısında bekleyen değildir. Çünkü bugünkü Avrupa bu topraklardan fışkırmıştır” dedi.



Konuşmaların ardından Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, TBB Başkanı Metin Fevzioğlu’na plaket takdim etti.
Hediyelerin takdiminin ardınan kurdelanın kesilmesiyle açılış gerçekleşti
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku