Gündem:
banner175
Büyükşehir ile Ramazan geleneği devam ediyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı ramazan ayının hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayı geleneklerini bu yıl da devam ettirecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı boyunca vatandaşları aynı sofrada bir araya getirecek. Her gün 2 farklı mahallede binlerce Denizlili iftar sofrasında bir araya gelerek, ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte yaşayacak. Mahalle iftarlarının yanında günde 5 bin kişinin iftar yapacağı Ulu Cami yanındaki alanda iftar çadırı da kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu çadırda oda ve hayırseverlerin katkılarıyla iftar yemeği verecek. Ramazan ayı boyunca iftar çadırında çorba, yemek, pilav ve tatlı ikramı yapılacak.
 
Başkan Zolan, her gün iftar sofrasında
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir kez daha 11 ayın sultanı ramazan ayı ile buluşabilmenin sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı geleneklerini sürdüreceğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Mahallelerimizde vereceğimiz iftarımızda vatandaşlarımızla bir arada olcağız, aynı sokakta, aynı sofrada hep birlikte buluşmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu yıl da şehrimizde güzel bir ramazan geçireceğiz inşallah" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku