Gündem:
banner175
Büyükşehir koltuğu Melda'nın
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ile Çocuk Meclisi yönetimi ve üyeleri katıldı. Başkan Zolan, ziyarette koltuğunu Atatürk Ortaokulu öğrencisi Melda Ölçek'e teslim etti. Başkanlık makamına oturan Ölçek, TBMM'nin 23 Nisan 1920'de açılarak "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesini tam olarak yerine getirdiğini anlattı. Milli iradeye kalkan her elin TBMM'nin çelikten iradesini karşısında bulduğunu kaydeden Ölçek, "Milletin Meclisi 15 Temmuz sonrası milletin emanetini yere düşürmemiştir ve düşürmeyecektir. Ben de ülkemiz ve milletimiz için tüm gücümle çalışacağıma söz verir tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım" dedi.
 
Teleferik bugün 15 yaş ve altı çocuklara ücretsiz
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı'ndan övgüyle bahsederek, projelerini anlatan Ölçek, Türkiye'ye örnek güzellikte olan Denizli'deki parkların yanı sıra kapalı çocuk oyun alanları kuracağını ifade etti. Bugün (23 Nisan) Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na çıkmak isteyenler için teleferiğin 15 yaş ve altı çocuklara ücretsiz olduğunu açıklayan Ölçek, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık'ı telefonla arayarak, yaz tatilinde çocuklar için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesinin yaz tatilinde çocuklar için birçok spor dalında ücretsiz kursu olacağının müjdesini veren Ölçek, Denizli'de spor yapmayan çocuğun kalmayacağını söyledi.

 

Başkan Zolan'dan çocuklara hediye
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, koltuğunu geleceğin mimarları olacak çocuklara emanet etmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Çocuklarla bir süre sohbet eden ve tek tek isteklerini soran Başkan Zolan, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Zolan ziyaretin sonunda ise çocuklara satranç takımı ve çanta hediye etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku