Gündem:
banner175
Çıralı Modern'de müthiş cumhuriyet kutlaması

Çıralı Modern, Cumhuriyet’in 98. yıldönümü kutlamalarına görkemli bir etkinlik ile katıldı. Çıralı Modern Projesi meydanında düzenlenen etkinlikte sevilen grup Necati ve Saykolar sahne aldı.

Site sakinleri Necati ve Saykolar’ın eşsiz müziği ile cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

Gecede konuşan Çıralı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Çıralı hayata geçirdikleri her projede amaçlarının Denizli'ye yenilikler katmak olduğunu belirtirken, Çıralı Grup Genel Müdürü Serdar Çıralı ise, "Sanatla özdeşleşmiş bir grup olarak anılmak istiyoruz" dedi.

Serdar Çıralı ayrıca, bundan sonra yapacakları her projede fark yaratacak yeni içerik ve etkinliklerin olacağını, yakın zamanda da Denizli halkı ile yeni projelerini paylaşacaklarını söyledi.

Verdikleri konserle site sakinlerini ve dışarıdan katılan misafirlere coşku dolu bir gece yaşatan Necati ve Saykolar Grubu'nun kurucusu Necati Karadayı, "Biz grup olarak Cumhuriyet coşkusunu her an yaşıyoruz. Bu düşünceye bizim kadar sadık kalan insanlarla bu coşkuyu paylaşmak bizim için onur verici bir durum. Çıralı Grup'a bunun için minnettarız" dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku