Gündem:
Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de konuştu: Denizli'den rekor katılım bekliyorum
Konuşmasına Denizli’yi selamlayarak ve Ramazan Bayramını kutlayarak başlayan Erdoğan, öncelikle pankartları okudu. Denizlililerin konuşmasını sık sık sloganlarla kestiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, pankartları beğendiğini ifade etti.
 
DENİZLİ KARARINI VERMİŞ
Konuşmasının genelini seçimlere ve ulusal siyasete ayıran Erdoğan, çoğunlukla Millet İttifakı üyeleri ve adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Denizlililere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Denizli; öyle bir ses verin ki, Akdeniz’den Ege’ye Karadeniz’e kadar duymayan kalmasın.
Denizli, 14 Mayıs’ta çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz?
Denizli, 14 Mayıs’ta 21 yıllık kazanımlarımızı daha ileri taşıyor muyuz?
Denizli, 14 Mayıs’ta Türkiye yüzyılının inşası için bismillah diyor muyuz?
Denizli, 14 Mayıs’ta doğru adımlarla yola devam diyor muyuz?
Denizli şimdiden kararını vermiş. Ege’nin gözbebeği Denizli’ye de böylesi yakışır” dedi.
 
DENİZLİ’DEN REKOR BEKLİYORUM
Bugüne kadarki seçimlerde Denizli’nin desteğini aldıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Denizli bugüne kadar hep yanımızda yer aldı. İnşallah 14 Mayıs’ta Denizli’den rekor bir destek bekliyorum. Denizli’nin tüm milletvekillerini Ak Parti’ye vermeye hazır mıyız? Öyleyse durmak yok” diye konuştu.
 
DENİZLİ’YE YATIRIMLARI SAYDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında Denizli’ye yapılan yatırımları tek tek aktardı. Bugüne kadar 70 milyar liralık yatırım yapıldığını belirten Erdoğan, “Saatlerce saysak bitmeyecek eserlerimizle Denizli’yi Türkiye yüzyılına hazırladık. Türkiye yüzyılını birlikte inşa edeceğiz. Bunun için çok çalışmamız lazım”… “Size inanıyorum. Allah’ın izniyle sandıkları patlatırsınız. Bunlar varsın yatsın kalksın domates salatalık patates bunlarla uğraşsınlar” diye konuştu.
 
Ak Parti’nin iktidara geldikten sonra ilk işlerinin Denizli yatırımı olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:
“İlk seçildik. İlk iş neydi biliyor musunuz? Aydın (Horsunlu)-Denizli yolunu ilk iş 105 km o zaman kararı verdik ve yaptık”
Konuşmasının sonunda Denizlililerden yine söz alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Denizli durmak yok yola devam diyor muyuz? Türkiye yüzyılı için yarın değil, hemen şimdi diyor muyuz? Terör örgütlerine güvenerek iktidar rüyası görenlerin heveslerini kursaklarında bırakıyor muyuz? Allah sizlerden razı olsun. Siz kararınızı verdiniz. Ben size inanıyorum. Bu coşku sandığa kadar sürdükçe kimse bu ülkenin tekerine taş koyamaz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından tek tek kürsüye çağrılan Denizli milletvekili adaylarını tanıttı.
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku