Gündem:
banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'ye ikinci üniversiteyi kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli mitinginin satırbaşları şöyle:
 
EĞİTİM YATIRIMLARI
Denizli’ye, 3 bin 777 adet derslik kazandırdık. 5 bin 90 yatak kapasiteli yurt binaları açtık. 2’si merkezde biri Çivril’de 2300 kişilik yeni yurt binalarını açacağız.
 
STADYUM SÖZÜ VERDİ SÖZ ALDI
Şanına uygun bir stadyum yapıyoruz. Karşılığı olarak Denizlispor’u süper ligde görmek istiyoruz. Söz mü?
Eski stadyumun yerini de millet bahçesi yapıyoruz. Al çocuğunu yanına yat yuvarlan koş. İngilizin high harkı varsa Denizli’nin millet parkı var.
 
ŞEHİR HASTANESİ EN KISA SÜREDE
Şehir hastanesi ihale süreci devam ediyor 1050 yataklı hastaneyi en kısa sürede yapacağız.
 
KONUT YATIRIMLARI
TOKİ vasıtasıyla 11 bin 405 konut projesini hayata geçirdik bay muharrem haberin var mı?
 
YOL YATIRIMLARI
Denizli’nin bölünmüş yol 79 senede 65 km yapılmış biz 16 senede 358 km yaptık. Halep oradaysa arşın burada. Maliyeti 1,5 katrilyon olan 11 yol projesi devam ediyor. Acıpayam yolu, Denizli çevre yolunun yapımları sürüyor. Toplam maliyeti 723 trilyon olan bu proje önümüzdeki yıl açılıyor.
 
İKİNCİ ÜNİVERSİTE HONAZ’A
Honaz dedim de aklıma geldi. Pamukkale Üniversitesi’ni ikiye bölelim diyoruz. Honaz tarafında da ikinci üniversiteyi de kuralım diyoruz. Bu işler çalışma işi…
 
ANTALYA-BURDUR-DENİZLİ-TORBALI HIZLI TREN HATTI
Hızlı tren projemiz bizim 2023 hedeflerimizden biri. Antalya Burdur arası çalışmaları bitmek üzere. Ardından sıra Denizli’ye gelecek. Ardından etap etap hizmete açacağız. Kuzey ile güneyi hızlı trenle bağlayacağız.
 
SULAMA YATIRIMLARI
14 baraj ve 8 gölet inşa ettik 8 baraj ve 5 gölet daha yapıyoruz. Denizlili çiftçilerimizin beklediği Yenicekent iletim kanalını hizmete aldık. 105 bin dekar araziye cazibeyle suyu aktarıyoruz. 16 km uzunluğundaki kanal ile çiftçilerimiz elektrik masrafından da kurtulmuş olacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku