Gündem:
banner175
Cumhuriyet resepsiyonuna davet edilmeyen medya temsilcileri Vali Karahan'a tepkili
Cumhuriyet Resepsiyonu her yıl 29 Ekim akşamlarında kentin idari amiri tarafından verilir. Kent protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kente hizmet etmiş hayırseverler, gaziler, şehit yakınları ve medya gün boyu süren kutlamaların ardından bu resepsiyonda buluşur.
 
Davetliler Valilik tarafından belirlenir. Bir otelde salon kiralanır, koyu renk elbise giymesi istenilen davetlilere özel davetiye gider.
 
Ancak Denizli Valiliği’nin her türlü haberinin yer aldığı internet medyası temsilcileri bu yıl da Hasan Karahan’ın valiliği döneminde resepsiyona davet edilmeyince isyan bayrağı açıldı.
 
Denizli’deki saygın internet gazetecilerini bir araya getiren Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) Başkanı Sedat Kurt, kişisel facebook hesabından duruma tepki gösterdi. “Resepsiyon meraklısı değiliz, otel köşelerinde büyümedik” diyen Kurt, Vali Karahan’ın neden böyle bir ayrım yaptığını sorguladı.
 
Denizli’nin deneyimli ve saygın gazetecilerinden D20haber.com’un yöneticisi Engin Ünal da yorumu ile Sedat Kurt’a destek verdi, “Meslekte 40 yılım bitmek üzere. Son birkaç yılı hariç o resepsiyonlarda hep oldum. Meslekte 20’li yılları geride bırakan arkadaşlarım da çok resepsiyon gördü. E derdin ne diye soranlara: Derim ki ayırımcılık niye?” dedi.
 
Sedat Kurt’un paylaşımının tamamı ve Ünal’ın yorumu şu şekilde:
 


banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 4 yıl önce

neden alınmamış bir açıklama yok mu. resimde örütlüler görünüyor. acaba yine baş örtülü ayrımcılığı mı net açıklama olmayınca herşey geliyor akıla

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku