Gündem:
banner175
Dalaman Çayı ölüyor, bölge halkı imza kampanyasıyla kurtarmaya çalışıyor
Kirliliğe kuban giden ve günden güne ölen Delemen Çayı için imza kampanyası başlatıldı. Change.ong’da başlatılan kampanya içi Denizlililerin imza atması yeterli. Kirlilik tehdidi altındaki Dalaman Çayı’nı bu imza kampanyasının kurtarması beklenmiyor ama bölge halkı sesini duyurmanın yöntemlerini arıyor.
 
İmza kampanyası içih, “Bu ölü balığa dokunun ve imza verin” diyen bölge halkı, Change.org’daki kampanya tanıtım yazısında şu görüşleri paylaştı:
“Çocukluğumuzda eğilip suyunu içtiğimiz Dalaman Çayı, kimyasal atıklar ve kanalizasyonların içine bırakılmasından dolaylı etrafa hastalık saçıyor. İçindeki balıklar ve suyundan içen canlılar ölüyor. Üstelik çiftçiler tarlalarını bu su ile sulamak zorunda kalıyor. Kampanya için imza verirseniz Dalaman Çayını balıkları ve doğayı kurtarabiliriz. Dalaman Çayını kirletenler cezasız kalmasın.”
 
Kampanyaya katılmak için lütfen LİNKE TIKLAYIN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku