Gündem:
banner175
Denizli, artık parmakla gösterilen bir şehir
Denizli Belediyesi’nin AK Parti Belediyecilik anlayışı ile tanıştığı 2004 yılından önce adeta bir köy kent halinde olduğunu belirten Başkan Filiz ; “2004 yılında başlayıp 2011 yılına kadar süren Sayın Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminde bu makus talihini yendi. Bu dönemlerde inanılmaz güzel işlere ve büyük projelere imza atıldı. Denizli’nin Avrupai bir vizyon şehir haline geldi ve 2011 yılında bu görevi devralan Sayın Osman Zolan bu projelere yenilerini de ekleyerek kentin çehresini değiştirmeye devam etti.
 
 Başkan Filiz yaptığı açıklamada devamla şu ifadelere yer verdi:
“Biz bu şehrin derdiyle dertlendik” diyerek sorunları ortadan kaldırmak için var gücüyle çalışan ve "Denizli merkezde ne varsa kentimizin en ücra köşesinde de aynısı olacak’ anlayışıyla her bir vatandaşımıza hizmet için koşturan AK Parti Belediyecelik anlayışı hizmet destanları yazarak Denizli'nin hak ettiğini almasını sağlamıştır.
 
"Güleryüzle Hizmet" sloganı ile bu şehre birbirinden değerli projelerle , bizlere inanan ve güvenen Denizli insanının da desteğiyle Denizli'de inanılmaz bir değişime imza atıldı ve atılmaya da devam ediyor.  2004’ten bu yana dünya kenti olmaya doğru giden bir Denizli’miz  var.
 
Sadece  merkezde değil; En temel altyapı yatırımlarından, günlük hayatı kolaylaştıracak basit hizmet ve tesislere kadar birçok konuda yılların ihmalini yaşayan ilçelerimize hizmet yarışında AK Partili belediye teşkilatımızın alın teri var, tırnak izi var, emeği var.
141 yıldır halka hizmet yolunda canla başla çalışan, bugünlere gelmesinde emeği geçen belediyenin her bir bireyine ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyoruz. Aramızdan ayrılan geçmiş dönem belediye başkanlarımızı rahmetle yaad ediyor, hizmet eden belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, şu an hizmete devam etmekte olan belediye başkanlarımıza’da başarılar diliyoruz.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku