Gündem:
banner175
Denizli-Aydın otoyolu Yap-İşlet-Devret modeli ile yapılacak
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin “Yaza kalmadan temelini atarız” dediği Denizli-Aydın otoyolunun ihale ilanı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.
 
İlana göre; ihale 21 Haziran günü Ankara’da yapılacak. 8 Mart’tan itibaren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan 50 bin TL karşılığında ihale dosyası alınabilecek. İlan detaylarına bakıldığında yolun devlet tarafından değil, özel teşebbüsle yapılacağı görülüyor.
 
İhaleyi alan şirket Yap-İşlet-devret modeliyle inşaatı tamamlayacak. İşletme süresince otoyolun geliri şirkete kalacak, bakımını şirket yapacak. Ancak ilanda işletme süresi belirtilmiyor, ihale dosyasında görülebilecek.
 
Kapalı zarf teklif usulü ile yapılacak ihale dosyaları 21 Haziran günü Ankara’da açılacak ve teminat bedeli olarak 25 milyon TL istenecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku