Gündem:
banner175
Denizli, ‘aynı ruhla' yine meydanda
2 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanları dolduran Denizlililer, o günü anmak için ‘aynı ruhla’ yine meydanlarda.
 
Kutlama ve anma için Denizli Büyükşehir Belediyesi özel hazırlık yaptı. Saat 20.00 sıralarında vatandaşlar meydanlara gelmeye başladı. Meydana giriş için polis kontrol noktaları oluşturuldu ve giren vatandaşlar üst aramasından geçtikten sonra meydana alındı.
 
Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı platform etrafında toplanmaya başlayan vatandaşlar, dakikalar geçtikçe kalabalıklaştı ve 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı kısa sürede doldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın konuşma yaptığı meydanda kutlama ve anmalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek.



 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku