Gündem:
banner175
Denizli polisi, üç bölgede ‘tanyeri' uygulaması yapacak
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okulların kapanması sonrası Denizli’den geçilerek ulaşılan tatil beldeleri yönüne gidecekler için ek trafk uygulamasına geçiyor.
 
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nedn yapılan yazılı açıklama ile ‘tanyeri’ uygulaması hakkında bilgi verildi, “Havaların ısınması, yaz mevsiminin gelmesi ve okulların kapanmasından dolayı, İlimizden tatil yörelerine geçiş yapacak olan araç sayısında artış olacağı düşünülerek, Ankara, İzmir ve Antalya yolu üzerinde, özellikle gün doğumu ve gün batımı saatlerinde tan yeri uygulamaları yapılarak sürücülerin dikkatlerini çekmek sureti ile uykusuz ve yorgun araç kullanmamaları konularında bilgilendirme çalışmalarına ağırlık verilecek olup, kazaların azaltılmasına yönelik olarak denetimlere devam edilecektir” denildi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku