Gündem:
banner175
Denizli Valisi Atik koronavirüse karşı vatandaşları uyardı
Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Sağlık Müdürü Berna Öztürk ve STK’lar ile bir araya gelerek koronavirüs salgınında son durumu ve alınacak önlemleri değerlendirdi. Toplantı sonrası basın mensuplarıyla da bir araya gelen Vali Atik, sürece ilişkin destek istedi. 

Tüm iş yerlerinde tedbirlerin üst düzeyde olduğunu belirten Vali Atik, “Gittiğim işletmelerde vali olmama rağmen kapıda ateşimi ölçüyorlar, HES kodumu soruyorlar, bunu işletmelere güzel aşılamışız” dedi.

Kentteki koronavirüs vakalarındaki artışının Türkiye ile aynı seviyede ilerlediğini ifade eden Vali Atik, “Ülkedeki artışlara paralel olarak Denizli’de de artış gözleniyor. Sosyal ilişkilerimizi biraz askıya alalım, geliş gidişlerimizi azaltalım, ancak bu şekilde üstesinden gelebiliriz” dedi.

Hastanelerin doluluk orasını ve okullardaki koronavirüs vakalarına da değinen Vali Atik, “Okullarda zaman zaman vakalar görülüyor ama eğitim-öğretimi aksatacak kadar ciddi bir sorun yok. Hastanelerimiz de şu an yeterli kapasite var” dedi.

9 ilde uygulanan 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının Denizli’de de uygulanıp, uygulanmayacağı sorusuna yanıt veren Vali Atik, “Şu an gündemimizde böyle bir şey yok. Ama STK’lar ile birlikte istişare ederek, gerekli olursa uygulanabilir. Elimizdeki veriler bize neyi işaret ediyorsa, onu uygulayacağız” diye konuştu.

BASIN BİZİM SESİMİZ OLSUN
Koronavirüs sürecinde basına büyük görevin düştüğünü belirten Vali Atik, “Halkı bilinçlendirmek için en büyük yardımcılardan biri basın çalışanlarıdır. Bu süreçte basın bizim sesimiz olsun. Vatandaşları bilinçlendirme kısmında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da basının bizimle hareket etmesini, daha çok kaleme almasını istiyoruz. En büyük destekçilerimizden birisi de basın mensuplarıdır” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku