Gündem:
Denizli'de Cumhuriyet coşkusu
Valilik makamında tebrikat töreniyle başlayan kutlamalar, Vali Dr. Ahmet Altıparmak,  11. Komando Tugay Komutanı Topçu Albay Gültekin Yaralı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın tebrikleri kabulüyle başladı.
Valilik önündeki törene, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekili Kazım Arslan, 11. Komando Tugay Komutanı Topçu Albay Gültekin Yaralı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Daire Müdürleri, sivil ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Vali Dr. Ahmet Altıparmak, 11. Komando Tugay Komutanı Topçu Albay Gültekin Yaralı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tören aracı ile Denizlililerin Cumhuriyet Bayramını kutladılar. Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı okundu.



Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise, “Bugün, bu topraklarda yaşayan istisnasız herkesin; atasının, dedesinin, nenesinin bu vatan topraklarını kurtarmak için verdiği bir ölüm kalım mücadelesi, bir onur, haysiyet ve namus mücadelesi neticesinde, zaferle taçlanan “Kurtuluş Savaşı” sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyetinin 93. yıldönümüdür. Yani bugün, millet olmanın, bir olmanın verdiği gururun, sevincin, coşkunun zirveye çıktığı gün… Ve bu günü tüm Türkiye de olduğu gibi Denizli’de de huzur ve güven içinde kutlamanın kıvancını yaşıyoruz. Hepimize kutlu olsun. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Devlet Adamı ATATÜRK, silah arkadaşları ve terör nedeniyle kaybettiğimiz Aziz Şehitlerimiz başta olmak üzere tüm Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı Gazilerimize sağlık ve acil şifalar diliyorum. Bu vesileyle hepinize Cumhuriyet coşkusu ve heyecanı içinde saygılarımı sunuyorum” dedi.


 
Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın konuşmasının ardından öğrenciler Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirler okudular. Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi tarafından halk oyunları gösterisi sunuldu.
Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, geçit töreninin yapılmasıyla devam etti. Okullar, sivil toplum kuruluşları ve askeri birliklerin geçişleri vatandaşların coşkulu alkışları arasında gerçekleşti.
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku