Gündem:
banner175
Denizlili Avukat Yılmaz yazdı, Tekil-A söyledi
Denizlili iş adamlarının uzun yıllar önce kurduğu Tekil-A Grubu, Denizlili Avukat Mehmet Ali Yılmaz'ın söz yazarlığını yaptığı son single'nı çıkardı. Eserin müziğini ve solistliğini Erdem Coza yaparken, klavyede Halit Coza, davulda Kadir Akdil, bas gitarda Göksel Parlar ve elektro gitarda Alper Varlıker kamera karşısına geçti. Büyük beğeni toplayan eserin tamamı Avukat Yılmaz'ın doğup büyüdüğü Pamukkale ilçesine bağlı Irlıganlı Mahallesi'nde çekildi. Denizlili Avukat Mehmet Ali Yılmaz'ın şarkının sözlerini yazarken çekilen görüntüsüyle başlayan eserin sanat yönetmenliğini ise Arash Pourzare yaptı.

Sözler pandemi döneminde yazıldı

Pandemi döneminde kaleme aldığı şarkının öyküsünü anlatan Genç Avukat Mehmet Ali Yılmaz, Tekil-A Grubu'nu lise yıllarından beri tanıdığını söyledi. Roman ve şiire büyük ilgi duyduğunu, zaman zaman kendi eserlerini de kaleme aldığını anlatan Yılmaz, çok sevdiği ve kıramadığı müzisyen arkadaşlarının kendisinden şarkı sözü istediğini anlattı. Bunun üzerine güzelliği ile kendine hayran bırakan, muhteşem kokusu ile de büyüleyen nergis çiçeğinin adını taşıyan bir eser kaleme aldığını ifade eden Yılmaz, "Tüm dünyayı derinden etkileyen pandemi döneminde insanlığın en büyük ihtiyacı huzur ve mutluluk bulmaktı. Ben de insanın tazelenmesine, huzur ve mutluluk bulmasına yardımcı olan çiçek türlerinden biri olarak bilinen Nergis'i kaleme aldım" dedi.

Memleket için sanat

Tekil-A Grubu'na, başta Solist Erdem Coza olmak üzere tüm üyelerine ortaya koydukları emek ve samimiyet sebebi ile teşekkür eden Yılmaz, "Sanat yönetmeni Arash Pourzare’ye ayrıca teşekkür ediyorum. Bu klipten elde edilmesi olası gelirin tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışlama kararına vardık. Memleket için sanat, hepimiz için gaye ve düşüncemiz budur. İyi dinlenceler,

umarım melodiler kulağınıza hoş gelir" ifadelerini kullandı.

NERGİS

Zaman, kırıklıkları bakarsın iyileştirir

Aslında unutmaz özler durur

Bir çiçek açar, nergis olur

Tutarsın ellerinden, ruha değer

Hani sarılmak var ya, sıcacık

Mavi sarı mor beyaz beraberce

Deniz yeşili gecemiz, sakin

Zaman, kırıklıkları bakarsın iyileştirir

Aslında unutmaz özler durur

Bir çiçek açar, nergis olur

Tutarsın ellerinden, ruha değer

Hani sarılmak var ya, sıcacık

Mavi sarı mor beyaz beraberce

Deniz yeşili gecemiz, sakin

Artık maviyi seviyorum

Hep aşkı bir de beklemek hayatı hani

Geç kalmış sayılmazsın demi

Uçar gidercesine avuçlarımdan
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku