Gündem:
Denizlililer Zafer Bayramı kutlamalarına ilgi göstermedi
Denizli Valiliği önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri düzenlendi. Törene Denizli Valisi Hasan Karahan, 11'inci Komando Tugay Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gaziler, parti il başkanları, kurum başkan ve müdürleri ve az sayıda da vatandaş katıldı.
 

Denizli’de bu denli az katılımlı bir Zafer Bayramı kutlaması geçtiğimiz yıllarda yaşanmazker, bu konuya akishaber.com.tr dikkat çekti. Bayram kutlamalarını görüntülü aktaran akishaber.com.tr’nin yayınladığı görüntülerde; törenlerin başladığı, protokolün yerini aldığı zamanlarda bile vatandaş katılımının çok az olduğu açıkça görülebiliyor.
 

Törenler il protokolünün Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemi belirten şiirler okundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösteri yaptı.
Ardından da resmi geçit yapılmasıyla tören sona erdi.  Denizli Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve askerler, geçit töreninde vatandaşlar tarafından alkışlandı.
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku