Gündem:
banner175
Devletin sahibi millettir
Delikliçınar’de demokrasi nöbeti tutan Denizlililer Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ağırladı. Akşam saatlerinde uçakla Çardak’a gelen Bakan Zeybekci, öncelikle 15 Temmuz gecesi 550 komandoyu Ankara’ya göndermeyerek büyük bir özveri gösteren Çardaklılara seslendi.
 
Çardak’ın yiğitliğini gösterdiğini belirten Zeybekci’ye Ak parti Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı.
 
TRT GENEL MÜDÜRÜYLE TELEFON GÖRÜŞMESİ
Ardından Denizli’ye gelen ve Delikliçınar Meydanında toplanan vatandaşlara seslenen Zeybekci, darbe girişimi gecesi yaşadıklarını anlattı. Zeybekci, TRT’nin Denizlili Genel Müdürü Şenol Göka’nın telefonla görüşmesini aktardı:
“TRT Genel Müdürü’yle telefonla konuştum; ‘Abdestimi aldım, TRT’yi teslim almaya gidiyorum’ dedi. Bana sordu ‘Ne yapıyorsun?’ diye. ‘Abdestimi aldım, gerekli teçhizatımı da aldım. Her kim ki bizi almaya geldi önce onun canı, sonra bizim’ dedim. Yok öyle kolay kolay.”
 
DEMOKRASİ DEVRİMİ
15 Temmuz’un Türk Milleti’nin devrimi olarak dünya tarihine geçeceğini belirten Zeybekci, “Bakın dünyada bazı devrimler vardır. Bunlardan biri de Fransız devrimidir. Ama 15 Temmuz 2016 Cuma günü dünya demokrasi tarihine Türk Milleti’nin demokrasi devrimi olarak geçmiştir. Bedel ödendi bedel. Can verildi, artık kimsenin şüphesi kalmasın. Bir daha bu memlekette milletin iradesine, demokrasiye, meclisi hiçbir Allah’ın kulu, yaratık bu milletin iradesine ve kutsalına, elini, dilini, gözünü uzatamayacaktır. Çünkü millet ne dedi biliyor musunuz. Millet dedi ki; bu vatanın, devletin sahibi millettir, demokrasinin, milli iradenin, meclisin sahibi millettir dedi. O bayrağı kanıyla sulayarak o yetkiyi kendine aldı. Sizin midir artık her şey. Bir daha asla kalkışamayacaklar. Ama dikkatli olacağız. İçlerinde hala o kudurmuşlar bir yerlerde hareket halinde olabilir. Cumhurbaşkanımızdan ikinci bir talimat gelene kadar meydanlardayız, demokrasi nöbetine devam” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku