Gündem:
banner175
Diyarbakır'dan acı haber: Şehidimiz var
TSK, Suriye'nin Cerablus şehrinde IŞİD'e karşı Fırat Kalkanı harekatı başlatırken terör ittifakı işbaşında. Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Gömtepe Askeri Üs Bölgesi'ne terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırı sonrası çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 10 asker yaralandı.
 
Şehitlerden Uzman Çavuş Özkan Bilgiç Denizlili... Ailesinin Korucuk’ta yaşadığı öğrenilen Şehit askerimiz Özkan’ın 2015 sonunda nişanlandığı ve bir ay sonra yıllık izin kullanarak düğün yapacağı öğrenidi. Şehit Özkan’ın evine acı haber ulaştı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
tansel yolaçan kale denizli 8 yıl önce

gitti bi fidanımız daha.eli kopası ayağı kırılasıca şerefsizler Allah belanızı buldursun.kulları da buldursun.şeytanınızdanda buldursun.ruhun şad olsun özkanyakınlarının ve denizlinin başı sağ olsun.intikamın alınacak.rahat uyu...

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku