Gündem:
banner175
Efsane pilot Denizli'de
Dünyada F-16 Savaş uçağı ile İnanılmaz hareketler yapan yegane gösteri timi olan Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi Solo Türk’ün kurucu pilotları arasında yer alan ve Hava Kuvvetlerinin kuruluşunun 100. yılında İzmir’de gösteri esnasında telsizle bağlanarak “canım size feda olsun“ diyerek gönüllere taht kuran Murat Keleş Kokpit Havacılık Lisesinin organize ettiği bir etkinlikle 19 Şubat Salı günü saat 13:00’te Merkezefendi Belediyesinin katkılarıyla Denizli’de havacılık sevdalılarının sorularını cevaplayacak.
 
Kurulduğu günden beri Denizli gençlere havacılık sevdası ve kültürünü aşılamayı görev edinmiş Kokpit Havacılık Lisesi kurucusu Alper Kalelihan ile yaptığımız görüşmede bu daha başlangıç SoloTürk ve Türk Yıldızlarını da Denizli’ye getireceğiz, hatta her yıl Denizli’de düzenlenecek ve Türkiye’nin dört bir yanından hava araçlarını Denizli’ye getirerek geleneksel hale getireceğimiz havacılık şenlikleri tertip etmeye başlayacağız dedi ve tüm Denizli halkına 19 Şubat’ta Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapılacak olan etkinliğe ve diledikleri zamanda havacılığı daha yakından hissetmek ve simülatör uçuş yapmak için okula davet etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku